Monday, December 6, 2021

Lataa windows 10

Lataa windows 10
Lähettäjä:Abd-Alaziz
Lisäyspäivämäärä:06.08.2018
Tiedoston koko:76.78 Mb
Käyttöjärjestelmät:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Lataukset:30233
Hinta:Ilmainen* [*Ilmainen rekisteröinti vaaditaan]





Windows 10:n ilmainen lataus täysi versio 32 tai 64-bittinen ISO (opas)


17. marraskuuta  · Lataa Windows 10 Windows Media Creation Toolin avulla. Jos haluat tehdä Windows 10:n uuden asennuksen, voit ladata Windows 10:n Windows Media Creation -työkalun. Tämä lataa Windowsin automaattisesti ja luo 16. kesäkuuta  · 5. Latausprosessi alkaa nyt, ja se kestää internet-nopeutesi mukaan. 6. Kun lataus on valmis, saat Windows 10:n ISO-tiedoston, ja nyt sinun on poltettava tämä ISO-tiedosto DVD-levylle; tätä varten lataa ja asenna ensin Windows USB/DVD Download Blogger.com-työkalu on saatavilla maksutta Microsoft Corporationilta 9. marraskuuta  · 4 tapaa ladata Windows 10 64- tai 32-bittinen ilmaiseksi tietokoneellesi tai kannettavalle tietokoneellesi. Lataa ja asenna Windows 10 64/32 bit -käyttöjärjestelmä noudattamalla yksityiskohtaisia ​​ohjeita




lataa windows 10


Windows 10:n marraskuun 2021 päivitys


Lataamalla ja asentamalla Windows 10 ISO-tiedoston voit asentaa tämän Microsoft-käyttöjärjestelmän. Jatka lukemista saadaksesi tietää, mitä sinun tulee tehdä. Vaihe 1: Lataa windows 10 Aloita siirtymällä Windows 10 -lataussivulle. Otsikon alla, jossa lukee Luo Windows 10 -asennusmedialataa windows 10, valitse Lataa työkalu nyt -painike. Vaihe 2: Seuraavaksi valintaikkuna kysyy, haluatko tallentaa ohjelman nimeltä MediaCreationTool21H2. Napsauta Tallenna tiedosto. Lataa windows 10 lataa tiedoston tietokoneellesi.


Vaihe 3: Luo nyt ISO-tiedosto. Kun tämä ISO-lataustyökalu on ladattu, sen avulla on helppo muuttaa USB-avain käynnistettäväksi Windows 10 -asennusohjelmaksi ja voit ladata Windows 10 ISO -tiedoston tulevaa käyttöä varten. Kun työkalu latautuu, suorita se. Sinun on sitten vahvistettava, haluatko päivittää nykyisen tietokoneesi vai luoda asennustietovälineen toiselle tietokoneelle. Vaihe 4: Valitse Luo asennusmedia USB-muistitikku, DVD tai ISO-tiedosto toiselle tietokoneelle ja napsauta sitten Seuraava. Valitse haluamasi kieli, arkkitehtuuri ja Windowsin versio. Eri Windows-version valitseminen, kuten Windows 10 Pro tai Home, ei kuitenkaan välttämättä ole käytettävissäsi.


Tämä tallentaa tiedoston, jota voit päivittää napsauttamalla myöhemmin lataa windows 10 PC:stä Windowsiin Useimmille ihmisille ISO-tiedosto on turvallisin tapa, lataa windows 10. Kun olet valinnut ISO-tiedoston, napsauta Seuraava ja valitse, minne haluat tallentaa ISO-tiedoston. Windows näyttää ISO:n ikään kuin se olisi DVD-asema. Täältä voit asentaa Windowsin Avaa asennusohjelma. exe ja asennusohjelma avautuu. Asenna sitten Windows 10 paikoilleen jättäen tiedostosi ja ohjelmasi. Kaikki tarvittavat tiedot siirretään ISO:lta sinun lataa windows 10, joka lopulta käynnistyy uudelleen asennuksen viimeistelemiseksi. Voit myös kokeilla Windows 10 Upgrade Assistantia päivittääksesi Windowsista. Meillä on siihen opas. Muussa tapauksessa, jos haluat luoda USB-muistitikkua, valitse USB-muistitikku. Tällä vaihtoehdolla, lataa windows 10, valitse USB-asemasi ja lataa Windows 10 siihen, lataa windows 10. Varoitus: Kaikki asemalla oleva poistetaan ennen asennusta, joten varmista, ettei tärkeitä tiedostoja menetä.


Vaihe 2: Napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella Windowsin ISO-tiedostoa uudelleen ja napsauta Polta levykuva. Vaihe 3: Kun olet valmis, napsauta Polta aloittaaksesi prosessin. Voit käyttää muita ohjelmistoja ISO:n polttamiseen, mutta sisäänrakennettu ohjelmisto on tarpeeksi yksinkertainen käyttää. Windows 10 ISO-tiedostolle on monia muita käyttötapoja. Voit esimerkiksi asentaa Windows 10:n Mac-tietokoneellesi tai määrittää Windows 10:n virtuaalikoneeseen lataa windows 10. Kummassakin tapauksessa ISO-tiedosto on ensisijainen työkalu Windowsin asentamiseen Tarvitset voimassa olevan Windows 10 -tuoteavaimen Windowsin asentamiseen. Voit päivittää paikan päällä, ja Windows 10 tunnistaa aiemman lisenssisi. Jos se epäonnistuu, lataa windows 10, voit käyttää tuoteavainta laitteessasi – etsi vain tarra. Mac-käyttäjät, lataa windows 10, mukautetut PC-rakentajat, ja jokainen virtuaalikoneeseen asentava käyttäjä tarvitsee tuoteavaimen asentaakseen Windows 10:n laillisesti. Windows 10 -lataustyökalu toimii vain tietokoneissa, joissa on Windows 7, 8 tai Tältä sivulta voit valita ladattavan Windows 10 -version lataa windows 10 joko bitti tai bitti ISO – valitsemallasi kielellä.


Voit sitten kopioida ISO-tiedoston USB-tikulle ja tuoda sen kannettavaan Windows-tietokoneeseen tai pöytäkoneeseen jatkaaksesi Windowsin asennusta. Jos sinun on päivitettävä Windows 11:een lataa windows 10 aikovat pian, älä unohda tutustua oppaaseemme Windowsin vaikeusasteen kohtalaisen asentamisesta. Kesto 20 minuuttia. Mitä tarvitset PC Lisenssi Windows 10:n asentamiseen Windows ISO -lataustyökalu näytämme sinulle, mistä sen saa. USB-muistitikku tai DVD, jos luot asennusmediaa toiselle tietokoneelle. Tammikuun parhaat työtuolitarjoukset Parhaat ilmakeitintarjoukset lataa windows 10 Tammikuun Instant Pot, Ninja ja Dash.


Paras Netflixin alkuperäinen sarja, jonka voit suoratoistaa juuri nyt. Parhaat Dyson-tarjoukset tammikuun OnePlus 10 ja 10 Pro:lle: Kaikki, mitä tiedämme toistaiseksi tulevasta lippulaivasta. Parhaat Nest Thermostat -tarjoukset tammikuussa Parhaat Ninja Foodi -tarjoukset tammikuussa Parhaat Instant Pot -tarjoukset tammikuussa Parhaat toimintaelokuvat Netflixissä juuri nyt. Tammikuun parhaat grillitarjoukset Tammikuun parhaat tablettitarjoukset Netflixin parhaat perheelokuvat juuri nyt.


Lue lisää




ark survival evolved PC-lataus


Vastaukset 6 . Normaalisti asennuksen valmistuminen kestää 15–30 minuuttia. Kuinka annat minulle asennuksessa käytettävät avainnumerot?? Hei, tarvitsen englantia ranskaa ja arabiaa, onko mahdollista saada? Toivottavasti pidät Windows 10:n uusimmasta versiosta yhtä paljon kuin minä. Tämä on paljon nopeampi ratkaisu. Monet teistä haluavat lataa windows 10 Windows 10:n tuoteavainlataa windows 10, voit kokeilla tätä… Tuoteavain: NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR.

No comments:

Post a Comment